Συμβουλές αγοράς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων – Πώς να ελέγξετε τα ελαστικά και τα φρένα σας

Παρόλο που μπορεί να μην είστε αρκετά ενημερωμένοι για τα αυτοκίνητα για να ελέγξετε όλες τις τεχνικές πτυχές ενός αυτοκινήτου, ακολουθούν πέντε συμβουλές που πρέπει να χρησιμοποιήσετε όταν ελέγχετε τα ελαστικά και τα φρένα του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου που σκέφτεστε να αγοράσετε:

1. Ο έλεγχος των ελαστικών είναι σχετικά απλός. Πρώτα, κοιτάξτε τα ελαστικά και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει πέλμα. Εάν όχι, πρέπει να ζητήσετε νέα ελαστικά (ή θα τα πληρώσετε αμέσως μετά την αγορά του αυτοκινήτου). Κοιτάξτε επίσης τις βαλβίδες και βεβαιωθείτε ότι έχουν καλύμματα.

2. Βεβαιωθείτε ότι αναζητάτε το εφεδρικό ελαστικό. Είναι αυτό που περιμένατε να βρείτε; Είναι επίσης πολύ σημαντικό να είστε βέβαιοι ότι υπάρχει γρύλος ελαστικών και σίδερο ελαστικών στο αυτοκίνητο. Μάθετε τώρα προτού το χρειαστείτε μια μέρα.

3. Κατά τη δοκιμαστική μονάδα, βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει τα φρένα. Κάντε μια στάση στο αυτοκίνητο από περίπου δεκαπέντε μίλια ανά ώρα. Θα ήταν ακόμη καλύτερο εάν μπορείτε να δοκιμάσετε με μια σκληρή στάση από μια πιο γρήγορη ταχύτητα, αλλά δεδομένης της οδικής και κυκλοφοριακής κατάστασης, αυτό μπορεί να μην είναι δυνατό. Ο στόχος αυτής της δοκιμής είναι να δούμε πώς σταματά το αυτοκίνητο.

4.
If you have any queries pertaining to the place and how to use kteo, you can call us at the website.
Εάν είναι δυνατόν, σταθμεύστε το αυτοκίνητο σε ένα λόφο ή υπό γωνία. Χρησιμοποιήστε το διάλειμμα στάθμευσης για να βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητο παραμένει σταθμευμένο. Ενώ βρίσκεστε μέσα στο αυτοκίνητο, βάλτε το σε ουδέτερη θέση και δείτε αν το αυτοκίνητο κυλάει προς τα κάτω (θα πρέπει να είναι αν είστε σταθμευμένοι σε αρκετά απότομη γωνία). Επίσης, φροντίστε να ελέγξετε τα φρένα έκτακτης ανάγκης.

5. Μπορείτε να ελέγξετε τα σοκ οδηγώντας μερικά πόδια και φρενάροντας γρήγορα. Εάν το αυτοκίνητο λικνιστεί, τα σοκ μπορεί να φορεθούν.

Εάν χρησιμοποιείτε αυτές τις πέντε συμβουλές όταν ψωνίζετε για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και θα καταλήξετε να αγοράσετε ένα καλό αυτοκίνητο. Προφανώς, υπάρχουν και άλλες σκέψεις που πρέπει να κάνετε, αλλά αυτές οι πέντε συμβουλές σας δίνουν ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *